Hissar & dissar från helgen

DSC08414

Jag lämnar bakom mig en väldigt bra helg som jag spenderat med roliga människor. Eftersom jag hade en ganska stressig vecka så känns det skönt att få gå in i nästa, minst lika hektiska vecka med laddade batterier. Och tidsinställda inlägg. 😉 Här kommer några av helgens highlights…

– Efter skolan i fredags tog jag ett par öl med några i klassen, vilket var oerhört kul.

– I lördags var jag på middag hemma hos mamma och låg i deras soffa heeela kvällen. Det var längesen jag bara slappade på det sättet och jag behövde verkligen det.

– Mamma bjöd även på en jättegod tarte tartin – vet ni vad det är? Jag har aldrig ätit det förut, men blev väldigt positivt överraskad. Det ska jag laga själv nångång!

Namnlöst-1
1an – HÄR // 2an HÄR // 3an – HÄR

Idag var jag i Mall of Scandinavia med Frida och köpte ett par skitsnygga skor från NA-KD. De har flera väldigt snygga chunky-sneakers just nu och tre exempel på det ser ni i collaget ovan. Jag har de svarta skorna (1an) sen innan och de har snabbt kommit att bli min absoluta favoriter just nu.

I NA-KDs pop up-store lyckades jag knipa de sista 36:orna av samma sko, men i en annan, mer rödbrun färg. De är helt slut på hemsidan och jag trodde att jag förlorat min chans att köpa dem!

 

Och negativa saker med helgen då? Det som skaver mest är att jag inte hunnit träffa mina småsystrar. 🙁 I övrigt har jag haft en väldigt bra helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..