Min helg i bilder

Namnlöst-1

Hej och välkommen kära måndag! Det känns helt okej att gå in i en ny vecka. Igår hann jag tvätta, städa, förbereda matlådor och lite inlägg till veckan. Då går jag och lägger mig med lugn i kroppen och det känns ganska bra med måndag!

Vad har jag gjort under helgen då? Bilderna ovan är tagna när jag och Oskar var på Griffins Steakhouse och åt brunch i lördags. Det fanns mycket som var vegetariskt, men det var 100% carbs. Inte mig emot, men självklart kan de jobba på den fronten. 🙂 I övrigt kan jag verkligen rekommendera dem för brunch!

Namnlöst-1

Igår hade jag mamma, pappa, bonusföräldrar och systrar över på fika. Rebecka hade gjort en kladdkaka utan kakao – har ni testat det nångång? Ersätt kakaon med kanske…. 2 msk vaniljsocker, sen har ni en kladdig vaniljkaka istället. SÅ gott! Till den fixade jag kanelstekta äpplen, vaniljglass och salted caramel-sås. Drömgott!

På högra bilden ser ni delar av gårdagens middag och veckans matlådor. Jag gjorde biffar på formbar färs som jag fyllde med parmesan och karamelliserad lök. Jag gör stora bollar av dem som jag sedan trycker ut i en stekpanna med baksidan av en stekspade.

Till biffarna åt vi rostad potatis, pepparsås och en god sallad. En perfekt söndagsmiddag! Sen låg jag och Oskar och degade i soffan/sängen resten av kvällen. 🙂

  1. Wilma skriver:

    Kommer recept på biffarna och pepparsåsen? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..