Veckans frågor

IMG_0765

Q: Hej Mathilda! Måste säga att dina matbilder har blivit jättemycket snyggare på senaste tiden, är det något du också reflekterar över? Blickar du nånsin tillbaka och känner att du utvecklats?

A: Vilken kul fundering och vad kul att du ser att jag förbättras! 😉 Jag tänker inte jättemycket på det, men nu tog jag tillfället i akt att titta tillbaka i arkivet. Bilden på pastarätten la jag upp för ett par veckor sen och den är jag nöjd med. Ljuset är snyggt, uppläggningen är bra och jag tycker själv att tallriken ser väldigt aptilig ut.

Den undre bilden la jag upp för ganska exakt två år sedan. VAD. I. HELA. FRIDEN?! Vad är det där? Vad är det för fruktansvärd redigering?? Är det maskar jag har på burgaren eller? Nu när jag sett det här så känner jag definitivt att jag utvecklas!!

Namnlöst-1

Q: Hur lång tid lägger du på att göra dina ögonbryn på morgonen? Enligt dessa instruktioner alltså! 

A: Oj, inte alls mycket tid! 🙂 Fem minuter på sin höjd, men säkert 3 minuter i genomsnitt. Inlägget hittar ni HÄR. 

IMG_0271

Q: Hjälp!! Vi har fredagsfika på jobbet och på fredag är det min tur att baka!! Vad ska jag göra? Jag är inget proffs hehe… 

A: Helt klart mina äppelkakemuffins – inget snack om saken! Recept: HÄR! 

IMG_9799

Q: Hej Mathilda! Du nämner ju ganska ofta att bloggen blir lidande för att du har det stressigt emellanåt, vilket iaf jag respekterar. Hur gör du för att hantera det på bästa sätt? Jag tror att jag kommer gå in i en väldigt stressig period i skolan nu och jag vet inte hur jag ska fördela tiden så bra som möjligt. Vad får man ”offra”?

A: Hej fina! Ja du, detta eviga pusslande. <3 Mitt bästa tips är att inte låta enbart en sak bli väldigt lidande, utan ta bort lite/en del uppmärksamhet från flera delar i vardagen. Har du det stressigt? Ta bort ett träningspass och ett kompishäng i veckan då. Du behöver inte skrota alla tillfällen med vänner eller alla träningspass. Det tror jag gör skillnaden mer märkbar.

I övrigt så är det såklart jätteviktigt att vara snäll mot sig själv när det är stressigt. Det sista man behöver är mer stress/press!

IMG_9638

Q: När kommer det fler MAthilda testar inlägg?? Saknar dem!!

A: Hehe, på tal om sånt som offras när det är stressigt… 😉 MEN det kommer ett nytt test på onsdag! Stay tuned!

  1. Fanny skriver:

    Ett tips till Mathilda testar: testa olika affärers färdiga pizzakit!! Jag upplevde till exempel att Coops pizzakit var mycket sämre än ICAs, vore kul att höra din åsikt om det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..