Recept: Club Sandwich

IMG_0924

Igår testade jag Quorns vegobacon och kom fram till att det nog gör sig bättre tillsammans med något annat. Vad passar bättre som test än en riktigt god club sandwich? Min aning visade sig stämma: i den här rätten gör den sig jättebra! I övrigt är just den här typen av smörgås sjukt underskattad och jag tycker verkligen ni borde testa det här receptet. 🙂

DU BEHÖVER (till två personer):
– 6 st brödskivor
– 2 st schnitzlar från Hälsans kök
– 4 skivor vegobacon, förslagsvis från Quorn
– Romansallad
– Cocktailtomater
– Ca 1 dl vanlig majonäs
– 2 msk srirachamajonäs
– Potatis till två personer

IMG_0927
IMG_0918

SÅHÄR GÖR DU:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär potatis i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 20 minuter.

2. Blanda majonäs och srirachamajonäs i en skål. Ställ åt sidan så länge.

3. Förbered grönsakerna.

4. Smörstek brödskivorna tills de är gyllene och krispiga. Lägg i två högar med tre skivor i varje.

IMG_0944
IMG_0935

5. Stek schnitzlar och baconskivor i en stekpanna. Skär schnitzlarna i mindre bitar.

6. Bre ut srirachamajonäs på de understa brödskivorna. Lägg på grönsaker, vegobacon, schnitzel och ytterligare en brödskiva. Upprepa hela proceduren ännu en gång.

Tips! Bre majonäs på så många sidor av brödet som möjligt för ett saftigare resultat.

7. Tryck ihop dina club sandwichs ordentligt och dela dem sedan i två delar. Servera tillsammans med den rostade potatisen!

IMG_0929

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..