Snapshots från min mobil

Namnlöst-1

Dessa godingar hittade jag bland annat när jag scrollade igenom mina senast tagna/sparade bilder. Den vänstra bilden tog jag förra helgen när jag, Rebecka och Oskar åt middag hemma hos Frida och Kim. Mina gamla delikunskaper sattes på prov när vi bestämde oss för att äta chark och annat plock till middag. Men oerhört gott blev det i varje fall!

Den högra bilden tycker jag bara är så oerhört fin. <3 Det är såklart pappsen och min yngsta syster Alicia, aka familjens penntroll. Hur kan man få en sån där frisyr av att vila lite??

Namnlöst-1

Nu följer lite bilder från helgen! Vi tog bilen till Katrinelund runt 10 i lördags och när vi kom fram avnjöt vi en god lunch i deras restaurang. Efter det svirade vi om till badrock och tog det lugnt i ett par timmar på deras relaxavdelning.

Namnlöst-1

Inför middagen klädde vi på oss lite piffigare kläder och det visade sig att jag och Rebecka tagit med identiska blusar. Haha! Great minds think alike. Det är sällan vi fastnar på bild tillsammans, så vi tog självklart tillfället i akt. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..