Inför Halloween – Det här kan du baka

Namnlöst-1

Jag är lite sen med att dela med mig av Halloween-bakning i år, men förhoppningsvis kan ni navigera er i arkivet. 🙂 Jag har gjort många roliga Halloween-bak under åren och i det här inlägget tänkte jag dela med mig av två favoriter. 

img_7913

Först ut har vi den här desserten som jag gjorde förra året. Den är perfekt för dig som inte har så mycket tid på dig att fixa ihop något. Den här moussen är dessutom silkeslen och fri från gelatin!

Chokladiga gravplatser – Recept: HÄR 

img_2307

Och inte kan jag väl tipsa om Halloween-bakning utan att pusha lite extra för den här tårtan? Den är gjord på red velvet-bottnar och har en spindelgömma inuti! Det sistnämnda kan man såklart skippa, det är en riktigt god (och snygg) tårta oavsett. Men den kräver absolut lite jobb!

Halloweentårta med spindelgömma – Recept: HÄR 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..