Min helg i bilder

Här kommer bilder från en helg där jag varit med om mycket, men dessvärre glömt att ta bilder! Jag fyller faktiskt år idag (grattis till mig!!) så under helgen har jag firat, firat och åter firat! 🙂

Namnlöst-1

FREDAG: Helgen började med att jag och gänget från klassen sågs hemma hos Emma för att dela ut våra secret santa-julklappar. Alla hade sedan innan blivit tilldelade en varsin person att köpa till, men man visste inte vem som skulle köpa till en själv.

I fredags så sågs vi för att dela ut klapparna, läsa upp rimmen och sen gissa vem som köpt vad. Sen tittade vi på På Spåret, åt lussekatter och drack glögg. Oerhört trevligt var det!

Namnlöst-1
79673828_2424050781168236_1661312514236874752_n

LÖRDAG: Sen blev det lördag och jag började dagen med att träna. Efter det köpte jag det sista inför kvällen innan jag begav mig hemåt för att börja fixa. Jag städade lite, gjorde mig i ordning och från 18.00 och framåt började det ramla in gäster.

Vi höll till hos mig fram till kvart över tolv, efter det åkte vi in mot stan och Oxid. Jag ramlade in hemma igen 05.30 efter en väääldigt rolig kväll!

SÖNDAG: Ja, här mådde man ju INTE prima och jag tog heller inte en enda bild. Jag var på julmarknad på förmiddagen, styrde släktfirande under eftermiddagen och åt födelsedagsmiddag med familjen på kvällen. Runt åtta däckade jag i soffan efter en rolig, men intensiv helg!

  1. Ida skriver:

    Stort grattis Mathilda på födelsedagen, hoppas du haft en fantastisk dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..