Min jul i bilder

IMG_1378
Namnlöst-1

Hej hallå och god fortsättning! Här har det ekat tomt, men det tycker jag känns helt okej såhär kring jul. Såhär i mellandagarna brukar ni uppskatta att få lite tips till nyårsmenyn och det kommer imorgon, men först tänkte jag snabbt summera min jul.

Precis som vanligt så sov jag hos pappa natten till julafton. Den 23e hade vi uppesittarkväll, minus själva lotterna. Vi brukar ha TV:en på i bakgrunden, men lägga vårt fokus på att göra Jansson, skriva julrim och äta skinkmackor. På julaftonsmorgon blev jag väckt strax innan sju av en exalterad Olivia som såklart inte kunde sova längre. 🙂 Vi öppnade lite julklappar på morgonen och började så småningom fixa inför lunchen.

Mätta och belåtna begav sig jag och Rebecka till mamma runt 16. Att fira jul med småbarn som fortfarande blir helt pirriga under julen är helt fantastiskt. Men det var också väldigt mysigt att komma hem till mamma lagom till middagen!

Namnlöst-1

Då såg det ut såhär! Jag bidrog med min juliga ägghalvor (recept: HÄR) och 2 x vegetarisk sill. Vi köpte färdig som var gjord på tofu och jag blev oerhört positivt överraskad!

Jag hade en riktigt bra jul i år, det enda som saknades var Oskar som firade jul i Malmö med sin släkt. Har ni haft en bra jul?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..