Let’s make poddsverige great again

82264109_641941816549125_2537024477233938432_n

Q: Att ni vbörjat podda igen är nog det bästa som kommer hända under hela året!! Jag är såsåsåå lycklig för det!  Och jag älskar nya poddbilden<3 Kommer det vara några förändringar i podden eller kan man vänta sig samma typ av avsnitt som innan?

A: Den här frågan fick jag innan det första, normallånga avsnittet släppts. Vi besvarar nog frågorna i avsnittet som släpptes i torsdags, men ändå. Först och fkn främst: Ni är F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.A. Tack är inte nog i det här sammanhanget. Men tack till alla som delat det första avsnittet, tack till alla som lyssnade och tack till alla som hört av sig på dm och i kommentarsfälten.

Let’s make poddsverige great again!! (hybrisen nu…..)

Men angående innehållet: Till stor del kommer det vara samma slags innehåll som förut. Men själva produktionen och arbetet bakom kommer vara bättre. En mer välarbetad podd, helt enkelt! Men självklart är all er feedback och åsikter väldigt välkomna. Vad skulle ni vilja se? Något visst ämne ni vill att vi pratar om?

Jag själv lyssnar helst på ganska frispråkiga poddar, men jag skulle aldrig själv vara bekväm med att vara för hård mot någon/något. Vart tycker ni att gränsen går? Vi kommer absolut vara lite rivigare än tidigare, då var vi oerhört pk i vissa sammanhang. Men som sagt, på det stora hela: samma gamla goa Lill M och Big A!

  1. Sofia skriver:

    Gillar inte riktigt att du/ni använder ett uttryck som trump myntat?? Känns lite ofräscht..

  2. Elina skriver:

    Jag är också SÅÅÅ glad att podden är tillbaka! Min favvo <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..