Ätbara gå bort-presenter

Namnlöst-1

Om man är bortbjuden på middag, vill ge bort en kreativ födelsedagspresent eller vill säga ”tack för hjälpen” på ett roligt sätt – då är ätbara gå bort-presenter The. Shit. Det kan många gånger kännas roligare än en flaska bubbel eller en bukett blommor, även fast båda dem presenterna också är jätteroliga att få.

I det här inlägget kommer jag tipsa om fem olika gå bort-presenter som tar lite olika lång tid att göra. Passa på att göra till dig själv när du ändå är i farten, då känns det kanske mindre jobbigt att investera den tid som krävs!

Soltorkade tomater – Recept: HÄR

Syrlig jordgubbslemonad – Recept: HÄR

Hemmagjord Nutella – Recept: HÄR

Rostad granola – Recept: HÄR

Grön ärtpesto – Recept: HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..