Hejdå till en dunderhelg

Namnlöst-1

Hej måndag och hejdå till en helg jag skulle vilja uppleva om och om igen!! En PANGhelg lämnar jag bakom mig. I fredags var det Alla Hjärtans Dag och vi åt en väldigt god middag tillsammans med Hannah och Tobbe!

Killarna stannade till på Eataly på väg från jobbet och köpte ost, chark och lite olika marmelader. Jag förberedde min jordärtskocksröra med tryffel, samt en tångromspizza. Till det bidrog varje par med en flaska rödvin och en flaska champagne, varav den ena ni ser på den högra bilden. Den kan jag rekommendera!

Lördagen då? Jag har dessvärre inte en enda bild från hela dagen, haha. Men vi hade styrt ihop en överrasknings”nollning” för Frida som övergick i födelsedagsfirande på kvällen. Jag hade SÅ kul hela dagen! Jag kommer berätta mer ingående om dagen i det poddavsnitt som kommer på torsdag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..