Den perfekta lördagsmenyn

Idag är det lördag och vare sig du ska kolla på Melodifestivalen eller göra något helt annat så är god mat (typ) obligatoriskt. Här kommer ett menyförslag som jag tycker att du borde testa! Om inte ikväll, så någon annan gång. 🙂

Namnlöst-1
Den här menyn är perfekt till en lite mer social middag. Förrätten serveras bäst runt en en köksö, eller i alla fall ”minglandes”. Kanske medans varmrätten blir färdig? Komplettera med fler såser/dipper om så önskas, och våga testa flera olika tortellini.

Även desserten dippar du dig igenom! Servera din Nutella med valfria frukt- och bärsorter som du gillar. Den hasselnötskräm som blir över får du användning för till söndagsfrukosten!

IMG_0237

FÖRRÄTT – Receptet hittar du HÄR!

IMG_8688

VARMRÄTT – Receptet hittar du HÄR!

IMG_9227

EFTERRÄTT – Receptet hittar du HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..