Dagens…

IMG_1194

Dagens mående: Förutom en tandvärk i en visdomstand som vägrar ge med sig så är jag oerhört glad idag!!


Dagens planer: 
Anledningen till mitt goda humör är såklart att jag och Andrea ska livepodda idag! SÅ kul. Livepodden äger rum på Berns och görs tillsammans med Barebells. Jag tror det kommer bli en väldigt mysig kväll som jag verkligen ser fram emot. <3


Dagens borde:
Söka jobb? 🙂 Never ending story. Har hittat ett jobb jag skulle vilja söka och den ansökan borde jag försöka få iväg under dagen.


Dagens frisyr: 
Just nu är det otvättat och uppsatt i en hästsvans. Men jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och ändra på det. Ikväll tänkte jag ha lätt lockat hår tror jag!


Dagens smink:
 Min vardagssminkning består utav puder, lätt contour vid kindbenen, ögonbrynspenna, nån slags ögonskugga och mascara. Idag tänkte jag addera foundation. 🙂

IMG_1529

Dagens tips: Att göra salsiccia av din vegokorv! Jag har gjort det fleeeera gånger sen jag tog fram receptet ovan, som för i övrigt också är DUNDERbra. Ni hittar det HÄR!


Dagens klädsel: 
Ikväll kommer jag och Andrea bära Barebellskläder, men jag åker nog dit i kostymbyxor och en stickad tröja.


Dagens materiella vill ha:
Nytt matbord, jag är så oerhört trött på det vi har. Jag skulle helst vilja ha ett svart, runt bord men det kommer dessvärre inte få plats här hemma.


Dagens längtan: 
Helgen!! Och ikväll!

 

  1. Emma skriver:

    Hej Mathilda!

    I min klass har vi som återkommande grej att vi turas om att baka och bjuda klassen en gång i veckan. Så till min fråga, har du några tips på kakor, bakverk eller liknande som är lite roligare att bjuda på än kladdkaka och morotskaka som det alltid bjuds på? Det som är lite krångligt är att det är till 20-30 pers och ska gärna vara ganska smidigt att servera.

    Förövrigt såsåså glad att ni är back on track med poddandet. Makes my week <3

  2. Frida skriver:

    Hej Mathilda! Jag har precis, tillsammans med min pojkvän, flyttat hemifrån och jag behöver hjälp! Vi har sån dålig fantasi när det gäller matlagning, vi båda är hyfsat intresserade i att laga mat men det slutar ändå bara med att vi äter samma sak. Skulle inte du kunna dela med dig av några ändå ganska lätta och snabba recept som passar oss som precis flyttat hemifrån? Tusen tack för inspirerande blogg och måste bara säga att jag är TACKSAM TILL SKYARNA att podden är tillbaka !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..