Brunch på Fotografiska

Namnlöst-1

I helgen var jag på Fotografiska för att äta brunch och gå på deras nuvarande utställningar. Jag och Oskar fick det i julklapp och jag måste säga att det var en väldigt rolig present! Tips om ni har någon i er närhet som fyller år inom en snar framtid. 🙂

Vi inledde besöket med brunch! Först fick man in en ställning med förrätter, bland annat en ugnsrostad jordärtskocka med chimichurri-majonäs. GUD, vad det var gott!!

Namnlöst-1

Sen fick man välja varsin varmrätt och mina och Oskars val ser på bild här. Oskar tog ett brioche-bröd med pocherat ägg, tryffelkräm och ugnsbakad lök. Jag åt pannkakor (där mjölet var gjort på bröd som blivit torrt) med karamelliserade äpplen och äppelsirap. Allt var oerhört gott!!

Jag har aldrig varit på Fotografiska för att äta middag, men har hört väldigt bra om den menyn också. Jag gick in och kikade och hitta denna trerätters….

Skärmavbild 2020-03-05 kl. 09.22.41

HÖR ni vad gott?! Hoppas dom har tångrom bara..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..