Q/A: Matinspo till dig som flyttat hemifrån

Hej Mathilda! Jag har precis, tillsammans med min pojkvän, flyttat hemifrån och jag behöver hjälp! Vi har sån dålig fantasi när det gäller matlagning, vi båda är hyfsat intresserade i att laga mat men det slutar ändå bara med att vi äter samma sak. Skulle inte du kunna dela med dig av några ändå ganska lätta och snabba recept som passar oss som precis flyttat hemifrån? 

Ja, vad kul!! Jag kan absolut komma med lite tips. 🙂 Flera av dom passar dessutom jättebra som matlåda. Sen vill jag i allmänhet tipsa om hemmagjord pizza och risotto, båda dessa rätter är sjukt underskattade att laga till vardags.

IMG_0918
IMG_0927

Club sandwich med ugnsrostad potatis HÄR 

IMG_9929

Broccoli-lasagne med matvete och pesto HÄR

IMG_0823
IMG_0846

Grönsakssoppa med QuornHÄR

IMG_0456

Potatispaket med majs och vitlökssmör HÄR

IMG_0509
Namnlöst-1

Mozzarellafyllda färsbiffar med tomatsåsHÄR

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..