Dagens tankar

82264109_641941816549125_2537024477233938432_n

– PODDMANUS. Först och främst: tack min kära poddpartner Andrea för idéen till det här inlägget!

På måndagar förbereder jag alltid veckans poddavsnitt och processen ser lite olika ut. Ibland har jag jättemycket saker att ta upp, ibland är det trögare. Idag sitter jag med flera mindre ämnen som jag skulle vilja prata om, men inget större ”huvudämne”.

Har ni några önskemål om ämnen vi kan ta upp under morgondagens inspelning? Inte ”vänskap”, utan gärna ett lite mer specifikt dilemma/problem man kan stöta på.

IMG_1120
TacopizzaHÄR

BUNKRANDET. Sist på denna boll, men ändå. Har ni köpt på er extra mycket mat den senaste tiden? MSB:s chef för operativ ledning berättade i en intervju med SVT Nyheter igår att ”samhället inte kommer stanna upp och att maten inte kommer ta slut”. Det tog jag till mig. Jag storhandlade igår, vilket jag ofta gör på söndagar, men höll det 100% rimligt.

Att allt toapapper är i slut i typ hela Sthlm är helt sjukt för mig. Dessutom egoistiskt ut flera perspektiv, såklart. Det finns familjer som inte har råd att bunkra, tänk på det.

DSC08414

– MITT JOBBSÖKANDE. En av flera saker som oroar mig i Corona-tider är att många företag kommer bortprioritera sina rekryteringsprocesser den närmaste tiden. Helt rimligt säkert. Men ur ett egoistiskt perspektiv så drabbar ju det mig. Jag får se hur det går den här veckan, förhoppningvis har jag sökt tjänster som måste tillsättas omgående, trots Corona-oro.

  1. Elin skriver:

    Hej! Ett ämne jag och mina kompisar ser väldigt olika på och jag skulle vilja att ni pratar om är om ens kille legat med tjejer innan, jag tycker det är jobbigt att tänka på även om jag vet att jag inte kan göra nåt åt saken. (jag var oskuld när vi blev ihop så kan liksom inte tänka på mina egna tidigare erfarenheter på samma sätt, en puss på krogen med någon snubbe känns liksom inte likvärdigt haha) Vissa andra av mina kompisar tycker inte det är nåt problem alls och är lite avundsjuk på det haha! Hur ska man tänka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..